Apostel & GaanvoorGoud

IMG_4039Maandag 19 oktober was het feestelijke GvG evenement bij eetcafé de Apostel. Wij vonden het enorm gezellig. Goed om te zien dat ondernemers en sporters onderling elkaar vonden en nader kennis maakten.

Het eten was heerlijk, de sfeer was top en door Dirk en Nele allemaal super georganiseerd. We danken hen voor hun gastvrijheid, betrokkenheid en gulheid!

Bijgaand een paar beelden van de avond, helaas zonder het fantastische geluid van Milo Seerden die ons met haar zangtalent enorm verwend heeft samen met Pieter.

Hieronder een paar reacties van aanwezigen;

Valère Penders; “Heerlijk relax avondje babbelen over sport, ondernemen en nog veel meer, onder het genot van heerlijke muziek van Milo Seerden en culinaire hapjes en drankjes van de eetcafé de Apostel. Goed georganiseerd “Gaan voor Goud”.

Floor Schoenmakers; “Weer lekker bijgekletst met collega ondernemers, sportliefhebbers, vrienden en de topsporters zelf. Wederom een super georganiseerd evenement. De sfeer was super, hapjes waren heerlijk. Echt genoten van een fijn ontspannen gezellige avond zo vlak voor mijn verlof. GaanvoorGoud, bedankt”!

Olaf van der Zanden; “Hoe mooi is het een individuele topsporter te laten ervaren dat hij/zij er niet alleen voor staat

Peter Pagie;
Als je kind wordt opgenomen in een initiatief als Gaan voor Goud ben je om verschillende redenen erg blij. De erkenning en waardering voor je kind is prettig. Maar ook voor jezelf als ouder is het een verrijking. Belangrijk is het bijvoorbeeld om in contact te komen met ouders die min of meer in hetzelfde schuitje zitten. Weliswaar op een ander (senioren/olympisch) niveau, maar toch met veel overeenkomsten. Denk maar eens aan de ‘simpele dagelijkse’ dingen als planning, taxicentrale spelen, eten (wat en wanneer), teleurstellingen en hyper-momenten van je kind.

De kennismaking met de andere ouders was afgelopen maandag onder het genot van een hapje en drankje… super geregeld. Met sporters, ouders, bestuursleden en sponsoren. Natuurlijk veel te kort nog om alles te bespreken maar wel erg leuk om de eerste onderonsjes te hebben en elkaar ook te begrijpen. Ik hoop dat we nog veel gesprekjes gaan hebben.

Verder  was de avond super. Je ziet gewoon dat er iets ontstaat…een soort saamhorigheid tussen de aanwezigen. Allemaal die passie voor de sport en voor talent. Er werd ook nog talentvol gekookt én talentvol muziek gemaakt… wat wil je nog meer”!

Meer weten over de GvG evenementen, klik hier Bijgaand de beelden die passen bij deze gezellige avond;

2 reacties op “Apostel & GaanvoorGoud”

  1. Heerlijk relax avondje babbelen over sport, ondernemen en nog veel meer, onder het genot van heerlijke muziek van Milo Seerden en culinaire hapjes en drankjes van de eetcafé de Apostel. Goed georganiseerd “Gaan voor Goud”.

  2. Na een leuke, leerzame en fijne boksclinic te hebben gehad, waardoor je wat meer respect voor elkaar krijgt, was er nu een avond georganiseerd door en voor het hele team rondom GvG. Ongelofelijk wat we samen kunnen, en wat voor een drive dat de mensen samen kunnen bewerken om tot zoiets moois te komen. Iedereen in dit erg leuke en fijne team bedankt voor de mooie momenten tot nu toe. Wij zijn op een missie gegaan voor GOUD en met steun van jullie allen GAAN we hier ook voor, en we zullen knokken tot de laatste ronde, de laatste bel..!!!!!! We gaan ons voorbereiden op een eerbetoon aan de Bep van Klaveren memorial, en daarna is het Nederlands Kampioenschap aan de beurt……….tot later….!!! groet aan iedereen, Hans Truijen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top