Blog Karlijn van Lierop

Hallo allemaal, sinds de vorige blog is er ontzettend veel gebeurd.

Zo heb ik onder andere de NK bij de senioren gespeeld waar ik bij de laatste 16 ben gekomen. In mei werd ik Nederlands kampioen bij de jeugd. Het was een ontzettende spannende finale maar gelukkig werd ik de winnaar.

In de competitie hebben we met ons damesteam de play-offs gehaald. In de halve finale hebben we goed gespeeld tegen Den Helder maar dit team was net wat beter. Jammer, maar doelstelling was in iedere geval gehaald. Bij de heren zijn we in de middenmoot geëindigd. Alleen het team valt nu uit elkaar omdat sommige spelers besloten hebben te stoppen. Voor volgend seizoen maak ik de overstap naar JCV Vught voor de competitie bij de heren. Dit team speelt één klasse hoger dan ik nu speel en het is voor mij een uitdaging om met dit team te handhaven in de tweede divisie bij de Heren.

Na het NK bij de jeugd ben ik twee weken met het Nederlands damesteam op trainingsstage geweest in China. Een geweldige kans, ontzettend zwaar maar ook genieten van de Chinezen aan de andere kant van de wereld. Het was op het begin moeilijk om mijn draai daar te vinden door het grote cultuurverschil en de manier van trainen. Er gebeurde dingen die in Nederland niet getolereerd zouden worden, maar in China, het tafeltennis land, is dit gewoon heel normaal. Ik ben blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken en ik hoop dat ik dit nog vaker mag beleven!

Tenslotte ben ik ook geselecteerd voor de EK (jeugd) in Ostrava. Dit EK is va 7 juli tnot 16 juli. We spelen met het team in de hoogste Europese divisie en mogen uitkomen tegen de toplanden als Duitsland, Frankrijk en Rusland. Als we als team niet degraderen, hebben we het goed gedaan zeker. Mede, omdat we als team niet de oudste deelneemsters zijn.

Nu moet ik als laatste nog blokken voor school. Deze week begint de proefwerkweek en dat is het schooljaar afgelopen. Ik weet niet of ik het goed ga maken, maar ik doe mijn best. Ik heb door al deze wedstrijden wel achterstand opgelopen die ik probeer in te halen. Gelukkig sta ik er redelijk goed voor.

Tot de volgende keer.

Karlijn.

3 reacties op “Blog Karlijn van Lierop”

  1. Anja van Ekert

    Super top jaar Carlijn, en de punten dat komt wel goed bij jouw, je bent n doorzetter in alles!Succes met alles nog wat op je pad komt. Grtjes van Anja en Rob van Ekert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top