Jip wint enkel- en dubbeltitel in Dordrecht

Hey allemaal.

Afgelopen week heb ik veel wedstrijden gespeeld! 14 om precies te zijn. Ben blij met mijn resultaten.
In de NRT singel en dubbel heb ik de halve finale weten te halen. Zelf was ik het meest trots op mijn overwinning op Jannick Lupescu. Heel erg hoog niveau van ons beide. In de Heren A heb ik inderdaad de titel kunnen pakken. Ben daar erg blij mee. Daarbij was ik erg blij met mijn overwinningen de halve finale. Ondanks mijn verlies in de NRT halve finale, waarin ik minder startte, kon ik deze partij naar mijn eigen hand zetten. Ook hier weer een heel hoog niveau gehaald. De finale was een makkelijkere wedstrijd ondanks dat het een minder dikke score was. In de dubbel helaas 2x in de halve finale verloren van hetzelfde duo. Ze waren net iets te sterk. Volgende keer beter💪

Ben heel erg tevreden met deze week! Echt een opsteker!
Op naar volgende week in Groningen.

Scroll naar top