Limburgse hartelijkheid en activiteit op GvG familiedag

[soliloquy id=”988″]

Bij Kinderpretland  ging  6 september ons  derde evenement van start, de Gaan voor Goud Familiedag! Eigenaar Jack Hermans heet iedereen van harte welkom, en dat is al meteen een goed begin. De eerste kinderen wisten al snel de binnenspeeltuin te vinden. Hup schoenen uit en door …… klauteren, klimmen, glijden, bouwen, kortom dolle pret. Onze sponsoren genoten van een kopje koffie of thee met een lekker stukje vlaai.

De groep werd in 2-en gedeeld, een grote groep zetten koers richting het Klimbos. Na uitleg mochten we als aapjes op 8 meter hoogte tussen de bomen klimmen, klauteren en zweten. Wat een leuke spannende ervaring was dat, echt ook een activiteit om met je collega’s of familie te doen! En wat een spierpijn hebben we gehad.

De andere helft bleef bij Kinderpretland en genoten van het plezier van hun kinderen. De lieve oppasmeisjes Slivi en Fenna Seerden zorgden voor de kleinere onder ons. Het was lekker op het gemak kletsen, drinken en genieten van een stukje fruit en een tweede stuk vlaai, gesponsord door de Sligro.

Het tweede deel van het programma brachten we door bij fiets eetcafé de Schuttershoeve. Aldaar werden we hartelijk ontvangen door Laurens en Katja om onze dorst te lessen en onze trek te stillen. We hebben genoten van de beste friet van Weert, friet van Laurens met een lekkere snack. Smullen!

De kinderen kregen weer volop energie en speelden erop los. In de  speeltuin met zand of op te toestellen, er werd gesprongen op het springkussen en sommige kindjes trapten een balletje.

Na wat versnaperingen vertrokken sommige verder op de fiets (de sportievelingen onder ons) naar IJssalon Huupkens voor de afsluiter van de dag. Een overheerlijk ijsje gaat er immers bij iedereen wel in. Groot en klein smulden er op los.

Tja en als je dan ook nog in het stadspark, in het zonnetje kunt genieten van de lekkerste ijs van Nederland is de dag compleet.

Met een Sligro snoepzak in de hand sloten de kinderen en hun ouders deze eerste Gaan voor Goud familiedag af. We hebben allemaal een te gek leuke gezellige dag gehad.

Het bestuur is zeer dankbaar voor alle partners die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Dank aan Kinderpretland, Klimbos, Schuttershoeve, Sligro en Huupkens!

50 reacties op “Limburgse hartelijkheid en activiteit op GvG familiedag”

  1. Valuable information. Fortunate me I found your website by chance, and I am surprised why this coincidence didn’t took
    place earlier! I bookmarked it.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top