Magazine SUMMUM wordt gepresenteerd!

Olaf van der Zanden van gezondheidscentrum TopzorgWeert, coördinator van de GaanvoorGoud providorboog, presenteert een nieuw magazine.

Werkend vanuit zijn basis bij gezondheidscentrum TopzorgWeert, is Olaf degene die namens GaanvoorGoud samen met het vaste team van de sporter en de sporter zelf kijkt naar welke faciliteiten en ondersteuning georganiseerd mogen worden. Alles met het oog op het maximaal ontplooien van capaciteiten en talent van onze sporters. Diverse partijen uit de regio werken hier aan mee. Olaf brengt nu samen met Eef van der Zanden vanuit TopzorgWeert een nieuw magazine uit waarin ook GaanvoorGoud aandacht krijgt.

Met magazine SUMMUM wil TopZorg Weert belangstellenden/inwoners in de regio kennis laten maken met de verscheidenheid aan disciplines binnen dit gezondheidscentrum. In dit eerste nummer worden enkele minder bekende vakgebieden binnen TopZorg Weert belicht, zoals de klinische Psycho-Neuro-Immunologie en Neurofeedback. Tevens zijn in het magazine artikelen opgenomen over handtherapie, sportmassage , podotherapie en een artikel over de stichting ‘Gaan voor Goud’. De nadruk in SUMMUM ligt vooral op het verhaal van cliënten. Centraal staat de vraag: ‘hoe ervaren zij de zorg binnen TopZorg Weert en wat maakt deze zorg voor hun waardevol’. Tevens wordt uitgelegd waarom er op een bepaalde manier wordt gewerkt, hoe de visie is van medewerkers en hoe de slogan ‘topzorg op maat bij ú in de buurt’ concreet wordt vormgegeven.
SUMMUM is vanaf heden gratis verkrijgbaar o.a. bij De SooS, Charlain Herenmode, Colada Sport 2000 en TopZorg Weert.

foto; Olaf van der Zanden & Wethouder Zorg Paul Sterk

Schermafbeelding 2016-07-25 om 11.39.14

46 reacties op “Magazine SUMMUM wordt gepresenteerd!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top