Music meets Fransiscus; een traktatie!

Vrijdag 11 september was de eerste editie van Music meets Fransiscus, een dinner concert georganiseerd door harmonie St. Joseph in de fransiscus kerk op de biest. MG_0607In een schitterende ambiance werden maar liefst 160 gasten getrakteerd op geweldige artiesten gecombineerd met een compleet symphonie orkest.
Klassieke muziek werd afgewisseld met hedendaagse muziek en dat alles onder het genot van een goede wijn en een heerlijk 5 gangen diner verzorgd door Hostellerie Munten. Aan deze avond waren twee goede doelen gekoppeld, onze stichting Gaanvoorgoud en de voedselbank. Hoewel alle hulp welkom is, was het voor ons ook de eerste keer dat we als goede doel aangemerkt werden op zo’n evenement. Dat alleen al was erg spannend. Deze aandacht voor de stichting is geweldig.

John Cardinaal (voorzitter stichting) en Aito Köster (sporttalent GvG) ontvingen uit handen van gedeputeerde Ger Koopmans een cheque van €1650,-, welke ter plekke door de depute uit naam van de provincie werd verdubbeld! Geweldig!

MG_0822   11214268_888658017893406_1578573559316405113_n

De depute had namelijk voor zijn beurt Maaike Caelers als nieuw sporttalent van GaanvoorGoud geïntroduceerd! Dus bij deze nogmaals; naast Aito Koster en Lois Pagie nu ook Maaike Caelers bij team GaanvoorGoud. Zij gaat als triatlete op weg al naar Rio 2016!

Helemaal overrompeld werden we nog om een reactie gevraagd. Aito presenteerde zich ook daar als een professional!
Ons verhaal werd door de zaal met luid applaus ontvangen en prompt meldde zich een nieuwe sponsor, Rabobank Weerteland en Cranendonck. TOP!

Nogmaals dank aan harmonie St. Joseph Weert zuid, alle artiesten, de familie Munten, de familie Hendrix en alle aanwezigen voor een onvergetelijke avond!

45 reacties op “Music meets Fransiscus; een traktatie!”

  1. I’m not that much of a internet reader to be honest but your
    sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark
    your site to come back down the road. Many thanks

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top