Rabobank Samen Sterker. Stem op GvG!

RABOWLCR-RCC-2014-120x600Rabobank Weerterland en Cranendonck is betrokken bij het welzijn van haar omgeving. Daarom organiseert zij Rabobank Samen Sterker speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor € 100.000,- beschikbaar. Ook Stichting GaanvoorGoud doet mee!

Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen stemmen.
Door de stem van leden kan GaanvoorGoud haar doelen realiseren! Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van woensdag 14 oktober tot en met vrijdag 23 oktober 2015 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan € 100.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook?

Oproep aan alle ambassadeurs van GaanvoorGoud!
Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.
Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de ondersteuning van talent in de RABOWLCR-RCC-2014-200x200regio.

Het zou fantastisch zijn als u helpt bij het realiseren van dit doel, door als lid op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker en/of als ambassadeur dit bericht via social media te verspreiden. 

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert
Kom in actie en beslis mee van 14 t/m 23 oktober en help ons bij het realiseren van het gaan voor goud! Alvast bedankt voor uw steun!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top