Vera van Pol nieuw GaanvoorGoud talent!

Gisteren is Vera van Pol tot sportvrouw Weert 2015 uitgeroepen. Het bestuur van stichting GaanvoorGoud is daarom extra trots dat we zaterdag 28 november in de ochtend het samenwerkingscontract met GaanvoorGoud op locatie bij sponsor Sport 2000 Colada met haar hebben kunnen tekenen. Dus naast een bokser (Aito Köster), een judoka (Loïs Pagie) en een triatlete (Maaike Caelers) ondersteunt GaanvoorGoud nu ook een turnster. Hiermee voegen we weer een talent uit de regio toe aan haar team wat gaat voor goud in de sport. Vera heeft zich afgelopen jaren bewezen als sportvrouw, mede dankzij haar kon team NL zich direct plaatsen voor deelname aan olympische spelen volgend jaar en daarmee geschiedenis schrijven. Vera stelt zich kort voor;

Ik ben Vera van Pol, 21 jaar oud en woon in Tungelroy. Doordeweeks woon ik op mijn kamer in Amsterdam waar ik elke dag bezig ben met turnen. Ik train 30 uur per week, dat zijn 6 middag-trainingen en 4 ochtend-trainingen. Tussen de trainingen door volg ik de studie Sport & Coaching op het Johan Cruyff College ook in Amsterdam. Dat is gelukkig goed te combineren omdat JCC rekening houdt met mijn trainingen en wedstrijden.

Afgelopen jaar ben ik voor de 2e keer Nederlands kampioen geworden op de meerkamp, ook werd ik Nederlands kampioen op sprong en vloer en won ik zilver op balk.

Ik ben een echte meerkampster maar mijn favoriete onderdeel is brug. Ik kom, wanneer het kan, elke vrijdagavond naar huis om zaterdag bij familie langs te gaan en uit te rusten van de trainingsweek. Shoppen vind ik leuk en af en toe samen met vriendinnen koken en bijpraten vind ik gezellig.

Met het team behaalde we een historische prestatie op het WK in Glasgow, we werden 8e en kwalificeerde ons rechtstreeks met een team voor Rio! Volgend seizoen wordt spannend omdat ik heel graag een plekje wil veroveren in het team dat naar Rio gaat.

Zie voor foto’s van het officiële moment; WeertdeGekste of Nederweert24!

 

49 reacties op “Vera van Pol nieuw GaanvoorGoud talent!”

  1. I am curious to find out what blog system you happen to be working with?
    I’m having some minor security problems with my latest site
    and I’d like to find something more safe. Do you have any solutions?

  2. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I’m trying to
    find things to improve my web site!I suppose its ok to use
    a few of your ideas!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top