Weblog 7-17 Maaike Caelers

Ik had me op alle scenario’s voorbereid…maar dit scenario.

Het zwemgevoel was niet goed. En ik wist dat ik een slechte zwem zou hebben (wat mijn zwemniveau niet laat zien). Maar uiteindelijk doe ik aan triatlon en bij het op de fiets springen voelde mijn benen zooooo sterk. Ik kwam met een aantal dames te zitten. Maar bij het kop over kop fietsen merkte ik dat het tempo vertraagde. Dus dook ik in mijn beugels en knalde ons even lekker naar de kop. Maar eenmaal bij de kop aangesloten ging het mis. Een motor met jury zag me niet en reed me zo van mijn fiets af. En daar lig je dan, in Holten, op de Holtenerberg tegen het asfalt.

Niet wat ik me er van voorgesteld had. Gelukkig viel de schade mee. Met een kapotte tube, aanlopend wiel, en kappot stuurlint kwam mijn fiets er enig sinds goed van af. Ik zelf met een linkerzijde deels zonder vel kwam ik er nog relatief met weinig kleerscheuren van af.

De eerste drie dagen waren even moeilijk. Alles stijf, beddengoed dat aan je blijf plakken en mentaal even alles weer op een rij zetten.

Het trainen kon ik relatief makkelijk op pakken. Op uitzondering van het zwemmen, om eerst de wonden even met rust te laten. Maar nu na een week ben ik weer gewoon met het geplande trainingschema aan de gang. Volgende weekend race ik het WK team really in Hamburg. 2 vrouwen, 2 mannen. Vrouw start met 300 meter zwemmen, 7km fietsen, 1,5km lopen. Deze vrouw tikt de man aan die vervolgens het zelfde doet, de tweede vrouw aantikt, en na de tweede vrouw, de tweede man die finished. Spectaculair en Olympisch in 2020!

Gevolgd door een week in Tiszjauvaros, Hongarije voor een World Cup.

Hongerig naar wat komen gaat!!

Gr. Maaike

127 reacties op “Weblog 7-17 Maaike Caelers”

 1. Pingback: sex games for android phones

 2. I have been surfing on-line more than 3 hours nowadays, but I by no means discovered any fascinating article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and
  bloggers made excellent content as you did, the internet can be much more helpful than ever before.

 3. Its such as you learn my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the ebook in it or something.
  I believe that you just could do with a few % to drive the message home a bit, however instead of that, that is wonderful
  blog. An excellent read. I will certainly be back.

 4. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if
  it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has
  83 views. I know this is entirely off topic but I had to share
  it with someone!

 5. Can I simply just say what a relief to find a person that really knows what they’re discussing over the internet.
  You definitely know how to bring an issue to light and make
  it important. A lot more people ought to check this out and understand this side of
  your story. I was surprised you aren’t more popular since you certainly have the gift.

 6. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking
  more of your magnificent post. Also, I’ve shared your website
  in my social networks!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top