Weblog 7-17 Maaike Caelers

Ik had me op alle scenario’s voorbereid…maar dit scenario.

Het zwemgevoel was niet goed. En ik wist dat ik een slechte zwem zou hebben (wat mijn zwemniveau niet laat zien). Maar uiteindelijk doe ik aan triatlon en bij het op de fiets springen voelde mijn benen zooooo sterk. Ik kwam met een aantal dames te zitten. Maar bij het kop over kop fietsen merkte ik dat het tempo vertraagde. Dus dook ik in mijn beugels en knalde ons even lekker naar de kop. Maar eenmaal bij de kop aangesloten ging het mis. Een motor met jury zag me niet en reed me zo van mijn fiets af. En daar lig je dan, in Holten, op de Holtenerberg tegen het asfalt.

Niet wat ik me er van voorgesteld had. Gelukkig viel de schade mee. Met een kapotte tube, aanlopend wiel, en kappot stuurlint kwam mijn fiets er enig sinds goed van af. Ik zelf met een linkerzijde deels zonder vel kwam ik er nog relatief met weinig kleerscheuren van af.

De eerste drie dagen waren even moeilijk. Alles stijf, beddengoed dat aan je blijf plakken en mentaal even alles weer op een rij zetten.

Het trainen kon ik relatief makkelijk op pakken. Op uitzondering van het zwemmen, om eerst de wonden even met rust te laten. Maar nu na een week ben ik weer gewoon met het geplande trainingschema aan de gang. Volgende weekend race ik het WK team really in Hamburg. 2 vrouwen, 2 mannen. Vrouw start met 300 meter zwemmen, 7km fietsen, 1,5km lopen. Deze vrouw tikt de man aan die vervolgens het zelfde doet, de tweede vrouw aantikt, en na de tweede vrouw, de tweede man die finished. Spectaculair en Olympisch in 2020!

Gevolgd door een week in Tiszjauvaros, Hongarije voor een World Cup.

Hongerig naar wat komen gaat!!

Gr. Maaike

16 reacties op “Weblog 7-17 Maaike Caelers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top