Weblog 7-17 Jip van Assendelft

Hallo allemaal,

De afgelopen periode was erg druk. Veel getraind om mij voor te bereiden op alle toernooi weken.

Ik zit nu midden in de toernooien en begin deze week heb ik meegedaan aan een ITF 2 in Bakkum waar de betere spelers van de wereld onder 18 aan meedoen, ik heb daar 1 rondje gewonnen en was erg tevreden over die wedstrijd. Ik heb volgende week weer een ITF in Den Haag. Eigenlijk was het deze week toets week op school maar omdat ik veel toernooien speel, geeft mijn school, de Philips van Horne in Weert mij alle medewerking om dit mogelijk te maken. Ik kon daardoor al eerder beginnen met de toetsen en had er elke week 1 wat mij enorm veel ruimte gaf om alles goed te doen. Ik denk dat de toets week goed is gegaan waardoor ik volgend jaar mijn examen jaar inga.  De meeste toernooien gaan tot nu toe wel goed en ben bij het NK als eerste jaars in de kwartfinale gekomen en was daar erg tevreden mee. Ik heb met de competitie gemengd 2de klasse gespeeld wat nu is afgelopen, ook hier  heb ik veel ervaring opgedaan.

Dit is voor mij een jaar waarin ik veel toernooien zal spelen om weer te wennen aan een hoger niveau, weer een mooie uitdaging!

 

 

Groetjes Jip

Scroll naar top