Weblog 7-17 Karlijn van Lierop

Het was de laatste maanden heel druk waarbij ik wel goed gepresteerd heb.
Twee 2e plaatsen op de NK en bij de meerkampen, met Nederland een eerste plaats op een 6-landentoernooi en een derde plaats in het enkel bij het 6-landentoernooi. In plaats dat het nu wat rustiger wordt, zo worden de maanden juli en augustus ook druk en vooral ook heel spannend.
Vanaf 14 juli tot en met 22 juli vindt in Guimaraes (Portugal) de jeugd Europese kampioenschappen plaats. Hiervoor ben ik geselecteerd.
De voorbereidingen voor dit toernooi zijn al in volle gang (extra trainingsstages op Papendal) en we willen graag met Nederland promoveren naar het hoogste klasse.
In het enkelspel wil ik vooral goed spelen.
Vanaf komend schooljaar zal ik in plaats van het College naar Arnhem naar school gaan.
Het is wel spannend, een heel nieuwe school waar ik helemaal opnieuw moet beginnen vanaf VWO 4 met allemaal nieuwe leerlingen en leraren. Vanaf komend schooljaar ga ik ook op kamers wonen in Papendal en zal hiernaast 2x per dag gaan trainen.
Kortom, grote veranderingen die voor mij heel spannend zijn.
 Een grote stap in mijn ontwikkeling als tafeltennisser. Zin in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top