Weblog 7-17 Vera van Pol

De afgelopen maanden was voor mij best zwaar. Studie die veel energie en tijd kostte, blessures die fysiek maar ook mentaal niet altijd even makkelijk waren en na lang wikken en wegen heb ik het besluit genomen om Amsterdam te verlaten en een nieuwe start te maken in Heerenveen.
Voor mijn verdere doorontwikkeling is het van belang dat ik kan werken met geroutineerde senioren, die zich voorbereiden richting Tokio 2020. Een nieuwe prikkel in een passende groep kan ik vinden bij het CTO Heerenveen, waar ik kan trainen onder leiding van Vincent Wevers, samen met Lieke en Sanne Wevers en Céline van Gerner, alle vier waren wij lid van het historische Olympische team van 2016.

In Amsterdam heb ik heel veel geleerd en ik bedank Wolther en Claudia voor de begeleiding in de afgelopen jaren. Ik ben blij met hun volledige ondersteuning in deze keuze. Al mijn dromen zijn uitgekomen en ik ga een volgende uitdaging aan.”

Ik kijk er erg naar uit om deze stap te maken maar voordat het zover is ga ik eerst nog een super gaaf toernooi turnen. De Universiade in Taipei, Taiwan van 19 t/m 23 augustus. Ik ga er samen met een team heen, het team bestaat uit Elze Geurts, Denise Tan, Anne Klein en mijn zusje Nadieh van Pol. Claudia Werkoven en Sarah Klouwer gaan mee als coaches.
De kleding is al opgehaald afgelopen weekend met de bijeenkomst in Nijmegen, waar ik ook al een aantal Nederlandse sporters heb ontmoet.

Ik moet mijn laatste cijfer van mijn laatste tentamen nog terugkrijgen maar ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik mijn propedeuse in 1 jaar heb gehaald, daar ben ik best wel trots op! Nu kan ik mij eindelijk weer met 100% focus richten op alleen turnen. Nog een paar weken en dan turn ik na een jaar mijn eerste wedstrijd weer, kan niet wachten!

23 reacties op “Weblog 7-17 Vera van Pol”

 1. Nou ja zeg Vera, wat een wijze keuze van jou ! En opnieuw een uitdaging aangaan in een totaal andere omgeving en gelukkig wel met een vertrouwde framily. Ook van harte proficiat met je P, opnieuw een bewijs dat een meid met een karakter zoals jij op meerdere fronten succesvol kan zijn. Ik wens je alle Pret en Plezier en Succes in Heerenveen en Taiwan !!

 2. I just like the valuable info you provide in your articles.
  I will bookmark your weblog and take a look at once more right here regularly.
  I’m rather certain I’ll be informed plenty of new stuff proper
  here! Best of luck for the next!

 3. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this web site.
  I am hoping the same high-grade blog post from you in the
  upcoming as well. Actually your creative writing abilities has
  encouraged me to get my own site now. Actually the blogging is spreading
  its wings quickly. Your write up is a good example of
  it.

  Here is my homepage – cyber monday Deals, http://di.do/,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top