Weblog Emmie Weekers

Emmie1De afgelopen tijd is een leerzame periode geweest. Soms ging het heel goed en soms wat minder. Dat is soms lastig. In de training was ik soms heel moe, ome Bob en ik zijn daarom even om de tafel gaan zitten om te kijken naar de oorzaak. Daar kwamen meerdere dingen uit. Hier zijn we mee aan de slag gegaan. Vaak helpt het opschrijven van deze dingen al om verder te komen. Daarom gaat het nu alweer een stuk beter. Nu ben ik weer lekker in de rit met trainen. Doordat het de laatste tijd wat minder ging en ik steeds moe was, hebben we ervoor gekozen een aantal wedstrijden over te slaan. Dat is nu nog niet erg, het was verstandiger om het niet te doen. Ook het maken van deze keuzes is soms niet leuk, maar dat is bovendien topsport.

De komende tijd ga ik lekker doortrainen met enkele wedstrijden tussendoor tot aan het NK junioren, waarbij ik hoogstwaarschijnlijk de 5000m ga doen bij een hogere categorie (de A junioren). Ik heb heel veel zin om hiernaartoe te trainen.

Groetjes,

Emmie

17 reacties op “Weblog Emmie Weekers”

  1. Heel verstandige keuzes. Dat is de weg naar de top. En die is zeker niet altijd even makkelijk. Dat is goed voor je mentaliteit. Ga zo door en alles komt goed. SUCCES.

  2. You made some really good points there. I checked on the web for more info about the issue and
    found most individuals will go along with your views on this site.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top