Weblog Jip – januari t/m maart

Dit kwartaal heb ik mijn focus wat minder op tennis moeten leggen omdat mijn schoolprestaties er onder ging lijden. Ik werd door school teruggefloten en mocht daarom geen toernooien onder schooltijden meer spelen. Door extra lessen te volgen gaat het nu al beter en er zit een stijgende lijn in! 

In februari heb ik nog een toernooi gespeeld in Polen. Tijdens de heenreis werd ik helaas ziek. De kwalificatie kwam ik ondanks dat ik niet fit was toch door. De eerste ronde won ik met 6-2 6-2, de tweede ronde won ik met 6-2 6-7 6-4, de derde en laatste ronde won ik met 6-2 3-6 en in de derde set met 6-4 na een 1-4 achterstand. In het hoofdtoernooi had ik geen energie meer over dat was echt heel jammer. daar had ik de eerste ronde verloren met 2-6 3-6. Ik de dubbel speelde ik met een Russische jongen. De eerste ronde wonnen we met 7-6 7-6 de tweede ronde wonnen met 3-6 7-5 7-6 de halve finale wonnen we met 6-3 6-7 7-6 en de finale wonnen we met 7-6 7-6. Heel blij met de toernooioverwinning!

Helaas mocht ik dus na Polen geen toernooien meer spelen van school. Ik ben me nu aan het voorbereiden op het zomerseizoen zodat ik dan weer veel toernooien kan gaan spelen. Dus ben ik heel technisch gaan trainen en heb mijn greep veranderd en dit kan ik nu goed toepassen in de competitie. Vooralsnog staan er aantal ITF toernooien op de planning. Begin juni vertrek ik voor twee weken naar Cyprus waar ik heel veel zin in heb. Sinds de laatste week van maart train ik buiten. Veel wedstrijdjes oefenen tijdens de trainingen omdat we begin april beginnen aan de eerste competitiedag. Dit jaar speel ik 1ste klasse gemengd in het eerste team van ELTV.

Waar ik ook van had genoten was de bowlingavond van Gaan voor Goud. Daar heb ik met een aantal sponsoren en het team van Gaan voor Goud bijgepraat. En zeker heerlijk gegeten. En het bowlen zelf was ik wat minder goed in maar het was heel erg gezellig!

21 reacties op “Weblog Jip – januari t/m maart”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top