Weblog Karlijn

Eindelijk. Het gaat weer van start.

De blessure is genezen en de afgelopen weken heb ik fanatiek getraind op Papendal. De komende maand weet ik weer hoe ik er bij sta. De eerste 2 weken heb ik naast de halve finale Nederlandse kampioenschappen, 2 competitiewedstrijden op de planning staan.

De halve finale is gelukkig goed gegaan. Ik werd winnaar van de poule en daardoor heb ik mij geplaatst voor de finaleronde in Panningen begin juni. In deze finale spelen de beste 12 meisjes van Nederland allemaal tegen elkaar.

Maar nu bereid ik mij voor de open Zweedse kampioenschappen in Orebro. Dus voor mij geen carnaval maar trainen in Papendal voor de kampioenschappen. Bij deze kampioenschappen zal ik veel individuele wedstrijden spelen. Deze wedstrijden speel ik nu in de hoogste klasse bij de meisjes en ik ben dus benieuwd hoe ik er internationaal bijsta.

Een andere verrassing is dat de bond mij een wild card heeft gegeven voor de NK senioren in Zwolle. Deze NK is 3 maart a.s. in Zwolle en betekent mijn debuut op het allerhoogste niveau in Nederland. Wel spannend.

Groetjes, Karlijn

17 reacties op “Weblog Karlijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top