Weblog Vera okt 2016

Terug thuis na Rio,
Ik had een paar dagen, 5 om precies te zijn, om uit te rusten en ook al mijn spullen voor de introductieweek bij elkaar te verzamelen. Maandag 29 aug. begon de introductieweek van de HvA (Hogeschool van Amsterdam) waar ik Voeding en Diëtetiek ga studeren.
Zo’n introductieweek is wel even wat anders dan ik gewend ben hahaha!! Slapen in tentjes, spelletjes, nieuwe mensen ontmoeten en vooral feesten. Het was een super leuke week, een weekje van het studentenleven proeven; was meer dan genoeg voor mij.

Zaterdag 3 september was er een huldiging in Tungelroy, echt geweldig: ik werd opgehaald door een cabrio, de fanfare was er en zo werd ik naar het Barbaraplein gebracht waar zooooveel mensen waren gekomen! Dat had ik niet verwacht en was dus totaal verrast. Ik werd toegesproken en er werd een demostratie uitgevoerd door 3 jonge, talentvolle turnsters van Jan van Weert.

Een dag later ging ik weer voor het eerst weer trainen. Zo fijn om weer in de zaal te staan met mijn trainingsmaatjes. De hele week natuurlijk spierpijn, maar ach..pijn is fijn zullen we maar zeggen.

5 september begonnen de eerste college lessen. Echt een hele leuke eerste lesweek gehad. Gelukkig is er een topsportregeling en mag ik lessen die ik mis door trainingen in andere klassen inhalen. Ik kan dus zelf mijn rooster inplannen en afstemmen op mijn trainingsschema. En nog een een dingetje wat heel erg fijn is: de trainingshal en school liggen tegenover elkaar! Dat scheelt een heleboel. Binnenkort kan ik daar ook de banner ophangen die eerder op de stadsbrug hing, gekregen van GaanvoorGoud!

img_7700De komende weken is het vooral een ritme zoeken qua school-trainen en op m’n kamer mijn dingetjes (boodschappen doen, koken, wassen etc). Daar heb ik nu alle tijd voor want voorlopig is het met turnen rustig en begin ik met een rustige opbouw periode.

Op 9 oktober wordt er een olympisch shirt met handtekeningen van team NL dames turnen geveild op de wijnbeurs georganiseerd door de Junior Kamer Weert, de opbrengst is voor Stichting Intermobiel. Meer weten klik hier; Wijnbeurs JCI

Liefs Vera

99 reacties op “Weblog Vera okt 2016”

  1. Pingback: animated secret agent sex games

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top