Weblog Emmie okt 2016

Afgelopen periode heb ik niet veel wedstrijden gedaan. De vakantie kwam eraan, maar van te voren zat er nog een hele belangrijke toetsweek aan te komen. Een toetsweek die zou bepalen of ik over ging of niet. Vooraf leek de kans erg klein nog over te gaan naar het 5e leerjaar. Maar ik moest en zal over gaan. En dat bleek ook. Ik heb deze periode heel erg hard gewerkt en ook moeten werken, maar het is gelukt!

Hierna heb ik een verdiende vakantie gehad die vooral bestond uit een beetje bijkomen van deze periode en lekker trainen. Niet veel wedstrijden gedaan om lekker door te kunnen trainen. In de vakantie had ik er ook lekker de rust voor. Ook ben ik nog naar Londen geweest met papa waar ik ook heb kunnen trainen langs de Thames. Ik heb ik ook met de ‘runningclub’ meegedaan, hiermee gingen we een rondje van 5km rennen. Dat was ook heel leuk. Verder bestond de vakantie uit rijles (hiermee ben ik net mee begonnen) en afspreken, maar natuurlijk het meeste uit lekker trainen.

De laatste week van de vakantie is de training wat opgeschroefd om naar de halve marathon van Cranendonck toe te werken en daar fit aan de start te staan. De laatste week voor de halve staat dan ook in teken van goed uitrusten.

Na de halve marathon ga ik met ome Bob de winterplanning bespreken, het winterseizoen komt er namelijk al aan. Hier heb ik ook super veel zin in!

Op 9 oktober wordt er een wedstrijdshirt van mij geveild op de wijnbeurs georganiseerd door de Junior Kamer Weert, de opbrengst is voor Stichting Intermobiel. Meer weten klik hier; Wijnbeurs JCI

Groetjes,

Emmie

49 reacties op “Weblog Emmie okt 2016”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top