Welkom Ton van de Goor bij GvG

Het realiseren van ambities, het gaan voor het ultieme doel, de Olympische Spelen en het bijdrage aan wat je zou kunnen noemen “mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid” waren overwegingen om in te stappen bij stichting Gaan Voor Goud.  Natuurlijk niet mijn ambities maar de ambities van jongeren met een duidelijk doel!. Hun sportdoel, hun Olympisch doel. Mijn naam is Ton van de Goor, 47 jaar, getrouwd met Astrid en vader van Bas en Jasper.

Ik wist al enige tijd van het bestaan van de stichting Gaan Voor Goud maar werd echt betrokken door een oproep voor extra hulp op Facebook. De basis van de stichting is goed en kent vele langdurige en enthousiaste sponsoren die sport en vooral jongeren & sport een warm hart toedragen. Uiteraard niet te vergeten de vele vrijwilligers rondom de stichting die de sporters helpen bij voeding, ontwikkeling en planning. Het is mooi om te zien hoe soms kleine stappen het verschil kunnen maken tussen een goede sporter en een top sporter. Hoe geweldig is het om een sporter uit onze regio op een van de volgende Olympische spelen actief te zien. “Gaan voor Goud”!

 

Mijn bijdrage zal vooral betrekking hebben op het onderhouden en werven van sponsoren voor de stichting. Naast mijn netwerk zal ik ook mijn passie, koken, inzetten om een stevige financiële basis te leggen voor de toekomst. En natuurlijk niet alleen. Samen met de commissie sponsering gaat u nog veel van ons horen!

Op de gouden toekomst, Olympische groet, Ton

Scroll naar top