Weblog Jip dec 2017

Ik heb veel getraind voor het b-circuit, ik moest 2 rondjes winnen om naar het a-circuit te mogen. De eerste ronde moest ik tegen Björn Vermeulen, ik moest even inkomen omdat ik al een tijdje geen wedstrijden had gespeeld maar het ging gelukkig beter als verwachting en won de tweede ronde met 6-2 6-2. Ik had de eerste ronde een bye gekregen omdat ik 8ste geplaatst was. De laatste ronde om naar het a-circuit te mogen moest ik tegen Bastiaan Westrate (1ste geplaatste), die heb ik met 7-6(4) 6-0 gewonnen, erg tevreden over die wedstrijd!

Op maandag heb ik altijd een dag rust. Op dinsdagochtend begon de training om 7.00 uur in Valkenswaard, lekker vroeg dus. Gelukkig ben ik een ochtend mens, lekker getraind die hele week, dus op naar het weekend: het a-circuit. Ik moest tegen Fons van Sambeek en heb helaas verloren met 4-6 4-6, maar zeker niet slecht gespeeld. Helaas verloor ik de week erna in de laatste ronde in de derde set met 6-3 4-6 3-6. Dit was niet zo’n goede wedstrijd dus helaas volgende week geen 2de keer a-circuit.

Ik heb ook nieuwe rackets van babolat getest: de pure strike 100 en de pure drive, persoonlijk vind ik de pure strike 100 het lekkerst spelen.

Afgelopen zaterdag was ik naar een feestje van mijn kleine neefje geweest en gingen we even voetballen maar even later schoot ik een bal en toen schoot het in mijn lies en toen viel ik een soort van op de grond en kon ik niet meer lopen dus belde mijn neefje mijn vader en die kwam zo snel mogelijk naar het voetbalveld toe en gingen we met de auto naar het ziekenhuis zei dachten dat er een scheurtje in de pees bij mijn lies zat. Morgen even naar de fysio en zal ik wat meer weten over hoe het verder zal gaan waarschijnlijk een paar weken niks doen en veel rusten in mijn bed…wordt vervolgd

Scroll naar top