Weblog Aito dec 2017

Afgelopen weken zijn voor mij heel rustig geweest. het wedstrijd seizoen ligt tegen het eind het jaar even kort stil en de boksers kunnen genieten kerst en nieuwjaar. toch zit ik niet stil. De afgelopen 3 weken heb ik het boksen even op een lager pitje gezet en focus me de komende tijd op een nieuwe uitdaging. Afgestemd met mijn trainers in Eindhoven en Hans Truijen in Weert zijn de touwtjes wat losser.

Waarom zullen jullie je afvragen? Ik ben sinds 1 maand geleden een nieuwe uitdaging aangegaan. En wel in de vorm van een eigen personal training studio / boksschool in weert te starten. Een lang gekoesterde droom van mij gaat in vervulling. De krachttraining gaat wel gewoon door en wel in de vorm van sjouwen en klussen. Verbouwingen zijn bijna klaar en in het nieuwe jaar is Weert weer een boksschool rijker. De Weerter Ring is back in town! Mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb op gedaan (en nog steeds op doe) wil ik delen met de mensen uit de regio. In de hoop dat ik een  maatschappelijke aanwinst kan zijn voor Weert. Hierbij wil ik voor deze keer mijn blog afsluiten en de spanning er een beetje inhouden.

Jullie horen snel meer van mij!
Sportieve groet,
Aito
Scroll naar top