Terugblik Sponsoractiviteit 2018: met een lach en een traan

Zondag 16 december werd de jaarlijkse Gaan voor Goud sponsoractiviteit gehouden. Een gezellige bijeenkomst waarmee de stichting haar sponsoren wil bedanken voor de steun. Bij Theater de Huiskamer werden in de ochtenduren zo’n kleine 50 belangstellenden verwelkomd voor een gezellige activiteit in de buitenlucht.

Na de ontvangst met een kopje koffie of thee, werden de aanwezigen in twee groepen verdeeld. Onder leiding van een stadsgids ging men vervolgens op pad voor een leerzame en interessante stadswandeling. Na ruim 1,5 uur werd de kou ingeruild voor de aangename warmte in De Huiskamer. Hier stond voor de sponsoren, commissie- en bestuursleden een heerlijke zelfgemaakte stamppot met worst klaar. (Met dank aan Ton en Anouk).

De evenementencommissie had spreker Leo Hermans gevraagd om met een aantal aanwezigen te praten die kenbaar hadden gemaakt afscheid te nemen van Gaan voor Goud. Als eerste was lid van de sponsorcommissie Ton van de Goor aan de beurt. Zijn drukke baan noopt hem om keuzes te maken en dat betekent dat hij enkele vrijwilligersfuncties opgeeft. Ook mede-initiatiefneemster van Gaan voor Goud en lid van de PR/Communicatie, Anne de Bruijn, had een aantal maanden geleden te kennen gegeven haar functie ter beschikking te stellen vanwege haar drukke werk en gezinsleven. Bestuurslid Rob van de Moosdijk stopt er ook mee, maar hij kon niet bij de activiteit aanwezig zijn.

Emotioneel was het afscheid van Maaike Caelers. Zij zegt de triatlonsport op topniveau definitief vaarwel. Met pijn in het hart, maar zij is voornemens een studie op te pakken. Met tranen in de ogen las ze een mooi gedicht voor, waarna ze met een groot applaus werd bedankt voor haar mooie carrière. De stichting hoopt dat Maaike op een of andere wijze verbonden kan blijven bij Gaan voor Goud.

Maar er werden ook enkele nieuwe mensen bij Gaan voor Goud gepresenteerd. Toon Timmermans treedt toe tot het bestuur. Frans van Tuel neemt de PR/Communicatie voor zijn rekening. Peter Vleeshouwers versterkt de commissie sporters en hij is samen met Anouk Smits commissielid evenementen.

Daarmee kwam een mooie sponsoractiviteit tot een eind. Gaan voor Goud dankt alle sponsoren en partners dat zij aanwezig waren. Ook danken we de twee stadsgidsen voor de rondleiding, Theater de Huiskamer voor de gastvrijheid en Robby voor de foto’s.

19 reacties op “Terugblik Sponsoractiviteit 2018: met een lach en een traan”

 1. I don’t even know the way I ended up right here, but I believed this
  put up used to be great. I do not realize who you’re
  however certainly you are going to a famous blogger in the event
  you are not already. Cheers!

 2. We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community.

  Your site offered us with useful info to paintings on. You have performed a formidable
  job and our whole neighborhood will probably be grateful to you.

  Stop by my web-site hair removal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top