Topfysiotherapie Knapen en van der Zanden tekenen contract!

 

GvG Sponsor

Wederom is het gelukt om fantastische facilitaire sponsors te vinden; Topfysiotherapie Knapen en Topfysiotherapie van der Zanden. Deze praktijken bieden kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie en fysiotherapie-specialisaties aan voor een brede doelgroep in Zuid-Nederland. Paul Knapen en Olaf van der Zanden zullen samen met de stichting de talenten in onze regio maximaal ondersteunen en begeleiden op hun weg naar GOUD.

Topfysiotherapie Knapen is in 2006 opgericht door Paul Knapen en ontstaan na de bijzondere interesse in sportfysiotherapie die Paul heeftgekregen bij zijn verleden bij de KNVB, het NOC-NSF en MVV Maastricht. Sinds 2007 is er al een samenwerking met Topsport Limburg, wat het aanspreekpunt is voor Topsporters in Limburg dat direct verbonden is met hetNOC-NSF. Het team bestaat uit 6 personen, waaronder 5 fysiotherapeut specialisten. Met 3 sportfysiotherapeuten is de praktijk aan de St. Willibrordusstraat in Nederweert met name gespecialiseerd in de sportfysiotherapie. Sinds 2010 is de praktijk verbonden aan de vereniging Topfysiotherapie. Hiermee is de samenwerking ontstaan met Topfysiotherapie van der Zanden.

Topfysiotherapie van der Zanden heeft al een lange geschiedenis in Weert; de vader van Olaf van der Zanden startte zijn praktijk in 1969. In 1996 werd de praktijk door Olaf en zijn vrouw Eef overgenomen. Sinds september 2014 is hun praktijk gehuisvest in het prachtige gezondheidscentrum TopZorg Weert, ook hun eigendom, aan de Bernhardlaan 8. Als specialisaties binnen de fysiotherapie zijn sportfysiotherapie, manuele therapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie en geriatriefysiotherapie aanwezig. Specifieke expertise is er verder op het gebied van echografie diagnostiek, Performance Matrix, Qill-therapie, gewichtsconsulente en klinische Psycho-Neuro- Immunologie. Het team bestaat uit 11 personen, waarvan 9 fysiotherapeut-specialisten. De klanttevredenheid mag met een 9,1 als hoog worden gekwalificeerd. Diverse topsporters zijn binnen hun praktijk reeds in vertrouwde handen.

Topfysiotherapie Knapen en Van der Zanden zullen het aanspreekpunt zijn voor de sporters als het gaat op medische zaken. Met andere woorden: zij zullen opereren als casemanager voor vragen en klachten op medisch gebied.

Wij als Stichting zijn hier erg blij mee, we hebben vakmanschap binnen gehaald wat ten goede komt voor al onze sporters. Zo zie je maar als team GAAN WE VOOR GOUD!

4 reacties op “Topfysiotherapie Knapen en van der Zanden tekenen contract!”

 1. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end
  or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated.

 2. Hey There. I found your blog using msn. This is a really
  well written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to read
  more of your useful information. Thanks for the post. I’ll
  certainly comeback.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top