Weblog Aito juli 2017

Cuba was de mooiste ervaring doe ik tot nu toe mee heb gemaakt in mijn loopbaan als bokser. De beleving, trainingen, omgeving, mensen en ervaring. In 1 woord geweldig. Voor in de toekomst liggen de contacten er. Voor de komende tijd zijn we in ieder geval terug in Weert met flink wat bagage om mee te werken. Via mijn Facebook kun je teruglezen en kijken!

Terug uit Cuba en weer lekker terug in het vertrouwde Weert. Besloten is om ander halve week even rust te pakken na deze intensieve trainingssage. Alles goed laten bezinken en 10 dagen de touwtjes wat losser, eten wat ik wil, wat meer vrije tijd, wat meer werken, genieten van de zon. Na deze 10 dagen zijn ondertussen de trainingen weer begonnen. Een heel nieuwe insteek van trainingsgedachten en opbouw. Nadat hans terug kwam uit Cuba ben ik ook weer begonnen met de trainingen met hem. Samen veel geëvalueerd over Cuba en een plan opgesteld voor het komende jaar om het level naar een hoger niveau te tillen. De afgelopen paar dagen zijn de diverse mails van de Nederlandse boksbond binnen gekomen. De planning voor na de zomer is druk en intensief. Zo staat er gepland om 20 tot 25 september mee te doen aan een groot internationaal toernooi in Duitsland. Met een team van 5 boksers reizen we af naar het Chemnitz toernooi. Mijn focus gaat uit naar dit toernooi en om hier te vlammen. Het komende jaar ga ik laten zien waar ik sta en voor wat ik kom halen. Het hoogst haalbare!

Scroll naar top