Weblog Emmie Weekers

Drukke periode!

Het is een drukke tijd op dit moment. Heel veel wedstrijden en vooral NK’s, bovendien ook nog een proefwerkweek die net achter de rug is (gelukkig;p)! Ik heb in de afgelopen weken 2 NK’s gehad. Eerst NK 10km in Schoorl waarbij ik mee deed bij de meisjes junioren A als eerstejaars. Ik had een persoonlijk record van 39.45 op de 10km staan, wat ik hoe dan ook wilde en ook zeker kon verbreken. Mijn vorm is namelijk heel goed en daarom wilde ik ook echt knallen. Ik was erg gespannen en gebrand om een goede tijd te lopen. Dit lukte ook heel goed, ik liep namelijk een flink persoonlijk record van 37.43!


Super blij was ik hier natuurlijk mee en in een enorm sterk veld ook nog een mooie 5e plaats kunnen behalen. Een week later stond alweer het NK indoor 3000m bij de meisjes A op het programma, ook hier was ik net zoals voor het vorige NK weer heel zenuwachtig voor, maar had wel ook weer heel veel zin om te knallen. Ik was zelf minder tevreden over deze wedstrijd, omdat ik weet dat er veel meer in zit. De 1e 1500m kon ik gewoon met de kopgroep mee en liepen er 5:00 over. Het voelde wel snel, maar wel had ik het gevoel dat ik het kon volhouden. Helaas hield ik dit niet vol en eindigde ik weer op een 5e plaats in 10.35. Dit was wel 3sec sneller dan vorig jaar (toen ik niet zo snel startte en 3e werd) maar baalde ik wel erg van de race en tijd. Wel zeker een goede snelheidsprikkel voor het hoofddoel deze winter, twee weken later, het NK cross waar ik gelukkig weer een langere afstand van 6,4km kon lopen (wat ik veel leuker vind!!). Ik heb weer enorm veel zin om te laten zien wat ik kan na een minder NK indoor.  Vlak erna meteen door in een zware week (toetsweek) op school. Nu goed uitrusten in de vakantie en dan aller eruit halen in de laatste wedstrijd van het seizoen!

Groetjes, Emmie

63 reacties op “Weblog Emmie Weekers”

 1. Je bent goed bezig en super gemotiveerd. Met jou talent en motivatie moet het gewoon goed komen. Succes en ik blijf je volgen.

 2. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely magnificent.

  I really like what you have acquired here, certainly like
  what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for
  to keep it smart. I can not wait to read much more from you.
  This is really a terrific website.

 3. Global Gerçek İnstagram Takipçi Satın Al
  Hem gerçek hem de kalıcı sosyal medya takipçisine ulaşmak oldukça zordur.

  Bu sayı 10 bin olduğunda çok daha zordur.
  Takip2018 uzman ekip üyeleri tarafından sağlanan gerçek ve kalıcı takipçiler ile sosyal medya hesabınız kısa sürede Keşfet sayfasında yerini alabilir.

  Siz de İnstagram takipçi satın al kategorisinde yer alan 10 bin yurt içi
  ve yurt dışı takipçinin yer aldığı paketimizi tercih
  edebilirsiniz.
  o halde takip2018 ile hiç düşünmeden sende instagram takipçi satın al

 4. You really make it appear so easy along with your presentation however I in finding this matter
  to be really one thing which I feel I’d by no means understand.
  It kind of feels too complicated and very large for me. I am looking forward in your subsequent post, I’ll try to get the dangle of it!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top