Weblog Karlijn kijkt terug en vooruit

Het afgelopen jaar was een jaar met 2 gezichten.

In het begin ging het best goed. Met het jeugdteam van Westa zijn we 3e van Nederland geworden, wat een mooie ervaring was, en ook met het Damesteam hebben we ons gehandhaafd in de eredivisie. Individueel waren het ereplaatsen op zowel het NK als op de NJM en ook op de toernooien in het Buitenland waren er goede resultaten.

De beloning hiervan was de uitverkiezing in de jeugdselectie van Nederland  met deelname aan de Europese jeugdkampioenschappen in Portugal. Een hele ervaring.

Vanaf de zomervakantie ben ik gaan wonen en leren in Papendal. Een grote verandering waarvan ik in het begin zeker aan moest wennen maar nu begint het wel te lopen. Eind september ben ik geblesseerd geraakt aan de schouder en die blessure heeft in totaal me 8 weken zoet gehouden. Vervelend, omdat ik in die periode enkele belangrijke toernooien heb moeten missen.

Nu eind december is de blessure gelukkig genezen en heb ik weer alweer 1 toernooi gespeeld, welk toernooi goed is gegaan. Voor volgend jaar hoop ik de lijn door te trekken door goede resultaten te halen in de competitie als op de toernooien (ook al speel ik nu mee met de junioren). Verder hoop ik op de buitenlandse toernooien ook goede resultaten te halen.

Mijn eerste buitenlandse toernooi is Zweden wat eind februari zal worden gespeeld. Verder wens ik iedereen voor volgend jaar al het goeds.

Met sportieve groet,

Karlijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top