Weblog Vera van Pol

De afgelopen weken staat turnen op een lager pitje. Even iets meer focus op de studie. Ik heb inmiddels de eerste tentamen week gehad en daar heb ik een goed gevoel aan over gehouden. Nu maar afwachten op de cijfers.

Met turnen heb ik 29 oktober 2 shows gedaan op het turngala in Den Bosch en een week later, 5 november, op het turngala in Leek (Groningen). We doen daar niet onze moeilijkste oefeningen maar het geeft een goed gevoel dat je iets terug kan geven aan alle turnfans die komen kijken zoals foto’s en handtekeningen. Tijdens wedstrijden is daar niet echt de gelegenheid voor. Verder is het achter de schermen gezellig om de andere turnsters voor de eerste keer na Rio weer te zien.

Wil je ook eens een Turngala zien? Dan moet je zeker 29 december naar het Univé Gymgala in de Ziggo Dome komen waar het hele Olympische Team ook mee doet. Dat belooft een mooie show en afsluiter van een fantastisch 2016 te worden!

16 reacties op “Weblog Vera van Pol”

  1. Very great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to mention that
    I’ve really loved surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing on your rss feed and I hope you write again very soon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top