Weblog Vera van Pol

VeraDe afgelopen tijd heb ik hard gewerkt om mijn programma te stabiliseren. Ik heb op 6 mei nog meegedaan aan het IAG Sportevent in ’s Hertogenbosch. Een geslaagd toernooi waar ik zilver op sprong en brug heb gewonnen.

Ongeveer 2 maanden geleden heb ik de decentrale selectie dag gehad voor de studie Voeding en Diëtetiek op de HvA. Waar ik in de ochtend een hoor- en werkcollege heb gevolgd, in de middag moest ik een schrijfopdracht en 2 toetsen maken. Ik kan mij niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst zo’n ‘lange’ schooldag heb gehad haha ???? maar ik vond het heel erg leuk en interessant. Afgelopen week kreeg ik de uitslag want deze studie heeft een loting maar gezien mijn ranking nummer ben ik zo goed als zeker aangenomen. 

Maandag 30 mei was ik gaan bowlen georganiseerd door Gaan voor Goud voor sponsoren, sporters en andere belangstellenden om de titel Gouden Bowler 2016. Het was een gezellige en geslaagde avond, fijn om weer iedereen te zien. Ik ging niet met de prijs naar huis, gelukkig kan ik beter turnen dan bowlen. 

De trainingen gaan goed en komende week gaat de kwalificatie periode eindelijk beginnen. Dinsdag starten we met een trainingsstage met alle turnsters die in de race zijn voor het Olympische team. Op de vrijdag (10 juni) turnen we een interne test. 25 juni is de eerste kwalificatie in Ahoy Rotterdam en de tweede en laatste kwalificatie is op 9 juli in Heerenveen. 

Een drukke en spannende maand maar ik heb er veel zin in! 

Liefs Vera

Scroll naar top